De tour en de veiligheid


Wat  is de Flevo Truckerstour


Wij zijn een stichting die sinds 2006 op Koninginnedag, tegenwoordig bekend als Koningsdag, een tour door de polder maakt. Dit doen wij samen met truckers, die belangeloos een dag hiervoor opofferen. De plaatsen die we aandoen zijn: Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten, waar wij door de plaatselijke bevolking altijd hartelijk worden toegejuicht. De tour is bestemd voor kinderen uit de gemeente Dronten die ziek, gehandicapt of een beperking hebben. De dag kent een dagvullend programma met een lunch.Veiligheid


Tijdens de Flevotruckerstour wordt er op veel aandacht besteed aan de veiligheid. Gedurende de rit wordt de karavaan begeleid door motorrijders. Deze zorgen ervoor dat de stoet bij elkaar blijft en wij ons veilig door het verkeer kunnen bewegen.


Ook is er tijdens deze tour gediplomeerd verpleegkundig personeel aanwezig voor alle onwaarschijnlijke dingen die kunnen voorvallen en het verzorgen van medicatie indien nodig.


Tijdens de tour vragen aan de leiding, hulp nodig van de verpleegkundige of (niet) spoedeisende hulp? Download en print onderstaand bestand en neem deze mee tijdens de tour. Hierdoor ben je goed voorbereidt.